resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2275
    en ofsayt entrylerimin oznesi, alaturka sevginin unsurlarini cozmus, acitasyona bayilan, vizyon, strateji ile alakasi olmayan bos yonetici.
    emre akbaba transferinde yaptigi ilk ve son aciklamalar, futbolcu ve f terim ile ilgili laubali hareketleri. mac izlerken cok cok abartili tepkileri turk halkinin cogunun bayilacagi ama dunyanin gelismis hic bir toplumunda taktir gormeyecek seyler. bu tranfer doneminde tekeri patlamis olsa da ondan oncesinde de bundan sonra da hic bir plan, analitik dusunce veya strateji ile is yapmayacak.
    hic bir zaman saygi gormedi, sevgi saygisizligi orttu bundan sonra basarisizlik olursa saygisizlik gorecek cunku saygi hakeden bir hareketi yok. galibiyetten sonra hic anlamli soz soylemese de her gun televizyonda olan bu adam, dunden beri neden kayip acaba.
    ayrica karakterini test etmek isteyen tudor gitmede tudor ile ilgili soylediklerine baksin. kendisinden olabilecek sey amigo ya da maskottur o da o yasta o gelir seviyesinde birisine yakismaz o sebeple taraftar olarak kalsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın