• 19938
    güçlü bir orta saha, kanat ve bek rotasyonu olan takımdır. takımımızın herkesin görebildiği bariz eksikleri mevcuttur. bunların en başında stoper ve santrafor mevkileridir.

    stoper için yatıp kalkıp serdar aziz' e bir şey olmaması için dua etmemiz gerekecek. ha serdar düşük bir ihtimal olsa da sakatlık yaşamadan bir sezonun geçirse de tek başına yetemez. onun yanında maicon/ahmet/donk/ozan gibi futbolcular mevcut. hepsinin çeşitli handikapları var. maicon aşırı ağır, ahmet pozisyon bilgisi çok zayıf, ozan tecrübesiz, donk laubali bir oyuncu. yani her nereden tutulsa elde kalacak bir stoper rotasyonu mevcut. en az handikaplı ise sanırım serdar - donk olacaktır. serdar rakip santrafor ile oynayıp donk ise denge stoperi olarak oynamalı ve topla çıkışları onun kontrolünde bırakılmalı.

    forvet mevkisinde esasında nicelik olarak bir eksikliğimiz yok ancak nitelik olarak ciddi eksiklerimiz mevcut. takımımızda bolca kanat forveti var ama merkez santrafor eksikliği ise göze çarpıyor. eren uzun boyu ile merkez santrafor adayı olmaya en yakın ama ne hava topu hakimiyeti var ne de ikili mücadelede ayakta kalabilmek için özelliği var. diğer alternatifler ise muğdat, onyekuru ve sinan gözüküyor. bu üçü içinde ise gole en yakın olan onyekuru gözüküyor ancak onun da fiziki kapasitesi nedeniyle stoperlerin arasında kaybolması oldukça olası gözüküyor. muğdat ve sinan ise en son durumlarda düşünülecek oyuncular, onyekuru yahut diğerlerinin santrafor oynayacağı maçlar için alternatif bir oyuna ihtiyacımız olacak. 4 - 6 - 0 olur, hareketli 4 - 3 - 3 olur değişik varyasyonlara ihtiyacımız olacak. hepsini denesek bile başarılı olabilir miyiz? orası da ayrı bir soru işareti.

    sezonun geri kalanında başarılı olmak istiyorsak. emre, henry, garry ve sinan' ın çift haneli skorlara yakın hatta bazılarının çift hanelileri geçmesi gerekiyor ve stoper tandeminde bir an önce istikrar yakalamalıyız.

    not: bu sezonun başarılı geçmesini istiyorsak, orta sahamızın defans ve ofansa yapacağı katkı ve yapmayacağı katkılar ile belli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın