resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4368
    1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçı sırasındaki hareketi kasti değildir, hatta iki haftadır emre akbaba'ya yapılan hareketler kadar kasti ve sert değildir. adam topa bakıyor bileğe basarken nasıl kasti olabilir? yakılmış bir belhanda fitili, patlatan patlatana. fırat denilen eyyamcı bir harekete kırmızı verirken diğerine vermemiştir.

    ha kötü mü? kötü. yapmaması mı gerekir? evet. bu üç mü oldu? evet. hoca da zaten hesap soracağını belli etti ama bence art niyetli değildi. yine de kızağa çekilip satılabiliyorsa teşekkür edilip yolların ayrılması lazım. zarar veriyor artık. yeter.

    ps: işbu entry pozisyonu izlemeden, galatasaraylıların futbol bilgisine güvenilerek yazılan belhanda aforozunun yerine yazılıp (kanımca) bir yanlıştan dönülme amacı taşır. iyi topçu, kötü topçu, hatalı topçu ama yıllık nerdeyse primlerle 4m euro veriyoruz. kripto ırkçıların pis ideolojilerini fırlatma tahtası değil, galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu. her hareketiniz takıma zarar, nasıl taraftarsınız anlamak mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın