• 5624
    1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray yenilgisi tüm camia için güzel bir mesaj oldu bence. geçen yılki şampiyonluktan kalan zafer sarhoşluğu, zayıf alanya'ya 6 atmalar bizi epey havaya sokmuş. en başta yönetim olmak üzere, taraftarından futbolcusuna, teknik ekibine kadar herkes için bir wake up call oldu.

    yönetim, aylardır belli olan ffp'ye rağmen nasıl bir plansızlık içindeyse takımın bas bas bağıran ihtiyaçlarını kapatamayarak, sezona stoper ve forvet hattında büyük eksiklerle başlamamıza sebebiyet verdi. bu işlerin çok kolay yürüyeceğini düşündüler ve tamamen fatih terim'e güvendiler belli ki. şimdiden devre arası için çalışmalar yapmaya başlamazlarsa daha çok başımız ağrır.

    terim'in de bunca tecrübesine rağmen hala ilginç hatalar yaptığını görüyoruz. kazanan takımı bozmama gibi hayatımda gördüğüm en saçma hatalardan birine o bile düşüyor. evimizde iki maç kazandık diye sahada hayalet gibi dolaşan sinan'a ve ahmet çalık'a güvenmek hocanın en büyük hatalarıydı. bizim tandeme yazılması gereken ilk oyuncumuz serdar hocam. sonra yanındakine bakılır. ve kesinlikle ndiaye dönene kadar sert bir deplasmanda donk-fernando'yu düşünmesi lazımdı. kısır oluyoruz belki ama zor da gol yiyoruz. o takım bir şekilde bireysel yeteneklerle alabiliyor maçı.

    taraftara gelirsek, alanyaspor'a 6 attık diye ahmet çalık şöyle iyi, maicon böyle iyi, belhanda maestro oldu falan deniyordu. kaldı ki alanya'ya bile ilk zorlama golü atana kadar çok zorlanmıştık, ikinci yarıda açık verince dağıldı adamlar. bence bu sezon hazırlık maçları dahil istediğimiz düzeyde bir tane bile maç oynamadık. o yüzden ben de dahil hiçbir taraftar gereksiz yere takımı şişirmemeli. cl başlayacak ama futbol olarak hala kapasitemizin çok altındayız. maicon'ların ahmet'lerin anadolu takımıyla evinde yaptığın maçtaki performansına bakıp methiyeler düzmeyi bırakmamız lazım.

    bu yenilgi olmasaydı bence cl'de daha kötü sürprizlerle karşılacaktık. o yüzden zamanında gelmesi iyi oldu. milli arada herkes üzerine düşeni yapıp işleri ciddiye almalı. illa ki toparlayacağız, bence yine şampiyon olacağız ama şampiyonlar ligi'nde oynayacak takımın daha kat etmesi gereken çok yolu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın