• 19923
    (bkz: 1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçı)

    18-19 sezonunda oynayacağı en zor 10 maçtan birine çıkıp kaybetmiştir. 2-1 bitse kimse çok şaşırmayacaktı, bu kadar yangın da olmayacaktı. zaten puan kaybı ihtimalinin çok da düşük olmadığı bir maçtan sonra tüm takımın ateşe verilmesinin hiçbir anlamı yoktur.

    çok rezil bir takım olduğumuz için değil, saçma sapan hatalarımızla yenilen golden sonra halı saha takımı gibi dağıldığımız için 4 yedik. şuan duygusal olarak öyle hissetmiyor olabilirsiniz fakat istisna sezonlar dışında 1-0 ve 4-0 arasında hiçbir fark yoktur. hatta mental problemleri olan bir takım için bence 4-0 çok daha hayırlı bir sonuçtur, "olur öyle" diyerek üstünü kapatıp geçemezsiniz. hem sahada hem de futbolcuların kafasında bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. şanslıyız ki bu olay milli maç arasına denk gelecek. dolu dolu iki haftamız, bu sürenin sonunda da iç sahada takımı bekleyen taraftarımız olacak.

    geçen sezon 9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçı kaybedildikten sonra nasıl gereken yapıldıysa yine yapılacaktır. kendimizi parçalayacak, gemileri yakacak bir durumumuz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın