• 703
    arkasinda oldugum yonetim.

    evet yanlis yaptilar, beklenti yukseltmemeleri gerekiyordu (bu tamamen a.albayrak'in gevezeligi) cunku 20 milyonluk bir topluluga seslenirken bazi seylere dikkat etmeniz lazim. forvet alacagiz hem de 2 dersen o beklenti herkeste olusur. bende de olustu. keske "arkadaslar forvet alamayabiliriz" diye baslasalardi diyorum ama o zaman da hoca ile sikinti olabilirdi. asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik. 1 insani yonetmek bile cok zor bir isken milyonlari yonetmeye calismak daha da zor. tek diyecegim, umarim ders alindi. cunku benim gozumde ancak 1 hatanin yeri vardir, o da tecrubedir. 2. hatada kalemler cikar, elestirinin dozaji artar.

    ne olursa olsun ligde en iyi orta saha ve kaleci su an bizde. bu senelik amacimiz lig ve en azindan sampiyonlar liginde 3. luk ve uefa da ceyrek final gibi bir sey gormek. forvette kullanilabilecek 3 adam var (sinan, eren, onyekuru), bunlar ligi goturur zaten.

    su ana kadar yapabildikleri yapamadiklari yaninda dag gibi o yuzden destege devam. ama hatasini da soylemek herkesin borcudur. ancak ve ancak dozajiyla.

    ayrica futbol yonetimi a.albayrak'a birakilmayacak kadar buyuk bir mesele, bu transfer doneminde bu goruldu. o adam tek basina bu isin altindan kalkamaz. mutlaka transferden anlayan bir yonetici lazim. comolli'ye laf ediyoruz ama adam 10 kusur milyona adam satabildi. bize de boyle bir profesyonel (mumkunse dusuk egolu ve hoca ile calisabilecek) lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın