• 624
    transferin son saatine girerken görünen o ki, forvet transferi olmadığı için eleştirilecek olan yönetim.

    eleştirmekte sıkıntı yok. eleştiri yıkıcı olmadığı sürece iyidir.

    ama eleştiri malzemesi yani forvet transferinin yapılmayışı veya beceriksizlik olmamalı. en azından ben böyle düşünüyorum. şimdi uçaktan firmino'yu indirseler, çoğu kişi unutur forvet transferinin bu zamana kalmasını.

    farkında mısınız?

    bu takım stoper transferi de yapmadı... ta geçen senenin başından beri bu takımın stoper ihtiyacı vardı. stopere ihtiyacımız yok da denmedi. kadromuz iç ve öz kaynaklarından bu ihtiyacı karşılanacak da denmedi. stoper bakıldı. alınmaya çalışıldı. ama olmadı. üstelik bu ihtiyaç zamanında, maicon'u da göndermeye çalıştık. o iş de son anda olmadı. düşünebiliyor musunuz?

    ortada ne plan var, ne program... açıklama falan da gerekmez. yönetimin yaptığı hamlelerden bu anlaşılıyor.

    bu yüzden çok net bir şekilde, bu plan programsızlık eleştirilmeli. eleştirilmeli ki, bu işten bir ders çıkarsınlar.

    bunun haricinde açıklamalar kısmı var. eleştirinin en büyüklerini hak ediyor. yapılan açıklamalar, icraatlerle zıt kere zıt. ne yapıyorsunuz? sonra taraftarımız bize güvensin... siz bu açıklamaları yapmasanız taraftarınız size daha fazla kredi açacak, daha fazla güvenecekti, farkında mısınız?

    gelgelelim, "beceriksiz herifler, bir forvet alamadınız! alamayacaksanız istifa edin!" gibi eleştiri bile olmayan ses yükseltmelere karşı oluruz. hele bir soluklanın. yönetimi indirmeye çalışmak yerine, yanlışlarını düzeltmeye çalışmak olmalı amacımız.

    hal böyle olunca, tribünde takıma destek, gerekli mecralarda hakkıyla eleştiri takımımızı bugünden daha iyi yerlere getirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın