• 597
    kendilerini eleştiren herkesin “dursuncu” ilan edilmemesi, yapılan eleştirilere de “kulübü dursundan kurtardı, size dursun müstehak” şeklinde eziklemeyle cevap verilme olayının sona ermesi lazım.

    dün çekilen kurada psg, napoli, liverpool grubuna düşsek, bugün çoğu kişi, en azından ben forvet transferi olsun diye beklemeyecektim.

    dün çekilen kuradan sonra, bu seneki takım ve hocamız ile grupta evde 3 dışarıda 1 maç kazanma ihtimalimiz ciddi şekilde var. olur, olmaz ama ciddi bir ihtimal var.

    4 maç kazanıp üst tura çıkmak demek 25 m euro para demek, bu sadece ödül parası. gişe geliri, maç günü satış patlamaları vb. gibi kalemleri geçiyorum; uefa’nın açıkladığı prim sistemine göre (2.7 x 4) galibiyet + 9,5 üst tur + yaklaşık 5 m euro yayın geliri olmak üzere 25 m euro havadan para demek.

    kimse kusura bakmasın ama galatasaray’ın 25 m euro kazanmasının muhtemel olduğu bir ortamda, hata, yanlış, tecrübesizlik, basiretsizlik veya nasıl adlandırırsanız adlandırın eylemleri ile, bu gelirden mahrum kalınmasına sebep olan mustafa cengiz değil ali sami yen de olsa eleştirebiliriz. galatasaraylılık bu demek; fikri hür, vicdanı hür.

    başkan ahmet olmuş mehmet olmuş %90’ın umurunda değil, ortak payda galatasaray’ın ali menfaatleri. bu menfaatlere ulaşmayı engelleyen baban da olsa eleştireceksin. işini iyi yaptığında helal diyorsan, kötü yaptığında da sıçtın hacı diyebileceksin. bizler bunu dediğimiz için bugün ülkenin kendisi dahil tek demokratik oluşum galatasaray.

    mustafa cengizci, dursuncu olmayın. galatasaraycı olun; huzur orada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın