• 592
    nagatomo, onyekuru, ndiaye, emre akbaba ve son olarak ömer bayram bence gayet nokta atış transferlerdi. bence buraya kadar transfer sezonunda gayet başarılılardı imkanların elverdiğince.

    şimdi, ffp diyoruz. maddi sıkıntılar diyoruz. oyuncu satmalıyız ki öyle alalım diyoruz. eyvallah. bunları bile bile kimse zaten gidip neden 15 milyona adam transfer etmiyoruz demedi, demiyor.

    abicim amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz. bu maddi zorluk, ffp olayları 2 gündür yok. 2-3 aydır zaten herkesin bildiği konular bunlar. bu kadar zorlu bir süreçte her türlü plan yapılmalıydı. a, b, c, d ve hatta e planları.

    bence kulüp tamamen feghouli ve gomis satışına bel bağladı. 2 ay boyunca satmaya çalıştılar, satamadılar. nitekim son daha forvet alamıyorken, para gelsin diye ihtiyacımız olan savunma bölgesinden bile adam göndermeye çalıştık.

    beyler, bunun şımarıklıkla ilgili yok. senin sezon bitiğinde listen hazır olur. beş, altı farklı planın olur. noldu şimdi? ne savunma ne hücumcu alabildik. koskoca galatasaray'ın tek forveti eren.

    yani bunun yangıncılıkla, şımarıklıkla alakası yok. satılmasını çok doğru bulsam da ligin gol kralı gomis'i gönderip, yerine beşiktaş'ın üçüncü forvetini son dakika transfer etmeye kalkmak nasıl bir vizyondur? daha alabildik mi onu da bilmiyoruz. ya artık ben mustafa pektemek'e falan razı duruma gelmekten korkuyorum. eren'in yedeği yok farkında mısınız?

    savunma ve forvet tranferinde kesinlikle başarısız olmuştur. umarım sezona mal olmaz bu.

    bunu eleştirmenin şımarıklık ya da yangıncılıkla alakası yok. ne yapalım tebrik mi edelim? he tamam ffp var. yeni çıktı çünkü ffp. 1 haftadır falan var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın