• 583
    göz göre göre davulla zurnayla transfer konusunda yanlış yapan yönetimdir.
    transfer yaparken bahsettiğiniz ffp mağduriyetini yaşamak istemiyorsanız gomis'i gönderirken bu durumu da göz önünde bulundurmalısınız. alacağınız adamlar gomis'in tırnağı edemeyecek seviyede ise o adamın nazına, niyazına ve isteklerine profesyonelce katlanacaksınız. fatih hoca başta olmak üzere yedi düvel forvet ve stoper diye bağırırken siz takımın gol kralını ve stoperin bir numaralı adamını yollamaya çalışmayacaksınız. (çok şükür maicon gidemedi)
    sevindiğimiz şu kura için ise yaklaşımım "sizin hayır sandığınız şer; şer sandığınız şeyde hayır vardır" şeklindedir. dolayısıyla şampiyonlar liginde elde edebileceğimiz galibiyetler ve devasa gelirler varken, hiç düşünmek istemediğimiz sonuçların gelmesi halinde olabilecekleri kestiremiyorum. eğer bu gruptan çıkamazsak 100 tane yellow friday yapsanız, önümüzdeki 50 sezona ait kombineleri şimdiden satsanız dahi elde edemeyeceğiniz bir geliri elinizin tersiyle itmiş olacaksınız. koskoca yaz döneminde beceremediğiniz oyuncu transferini ocak ayında hiç yapamayacaksınız. yanılmak istiyorum dibine kadar yanılmak ancak şampiyonlar liginde işimizin çok ama çok zor olduğunu düşünüyorum. tek tesellim ise allah kerim fatih terim !!

    edit: mustafa cengiz yönetimi transfer politikasındaki hatalarına rağmen kendileri istediği sürece yönetimde olmaya devam etmelidir. aksi takdirde şampiyonlar ligine dahi katılamayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın