• 563
    şu saatten sonra futbol takımına kimi transfer edeceğiz fikri olan var mı? ne ara gelip ne ara oynayacak takıma alışacak? kocaman 3 ayı bakıyoruz, araştırıyoruz edasıyla geçirdiler. sonuç kocaman bir fiyasko. emre akbaba, nagatomo, ndiaye transfer başarısı falan değildir. oyuncular, galatasaray'a bu kadar çok gelmek isterken ve sözleşmeleri ortadayken aksini iddia etmek abesle iştigaldir.

    şampiyonlar ligi'nde diğer gruplara nazaran daha iyi bir grupta oluşumuz mevcut kadro ile de gruptan çıkacağımızı göstermez. herkes gruptan çıkmayı çantada keklik görüyor. ama yönetimimiz sağolsun bizi forvette sadece eren'e stoperde, maicon, serdar ve ahmet çalık'a maruz bıraktı. hoca, gomis var iken bile forvet isterken biz gomis'i transfer bitimine 1 hafta kala gönderip yerine hiç kimseyi almadık. stoperden hadi vazgeçtik bari gomis ayarında bir forvet almayı başarsalardı.

    şimdi çıkıp birileri yangıncı taraftar der. kardeşlerim, yangın başlayalı çok oldu kontrolden çıktı artık mahalle elden gidiyor haberiniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın