• 19803
    kuruluş mottosu; "maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmek"tir.

    bugün şampiyonlar ligi kura çekimi var. birinci torbadan başlayıp, dördüncü torbaya kadar sürecek bir bekleyiş olacak. tabi bu süre zarfında konuşmalar, gülüşmeler ve fon müziği eşliğinde fragmanlar yayınlanacak. takımımız ile ilgili bir kesit sunulduğunda da övüneceğiz, gururlanacağız. işte biz burada kazandık.

    türkiye'deki takımlar arasında, özellikle üç büyükler adı verilen takımlar arasında en çok bu kupaya katılan, en çok gol atan, en çok galibiyet alan, çeyrek final ve yarı final gören takım olarak katılacağız. işte biz burada kazandık.

    geçmiş dönem ve şimdiki dönemde yapılan konuşmalarda veya anketlerde, kaçıncı torbadan katılsak katılalım bütün takımların "en çok çekindiği" tabir-i caizse " korktuğu" takım olduk. işte biz burada kazandık.

    hani şampiyonlar ligi ile ilgili bir konu olduğunda, yayın başlamadan önce yıldızların iç içe olduğu bir futbol topu görünür ya, maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak demiştik ya; işte orada ingilizleri yenen türkler ve türkleri temsil eden bir yıldız var. aynı yıldız ingilizler için yok. peki bu yıldızı türklere getiren kim? cevap vereyim; galatasaray. işte biz burada kazandık.

    hangi dönem olursa olsun, hangi takım sahamıza gelirse gelsin; söyledikleri cümlelerden seçmeler yaparsak: "burası cehennem" "burası inanılmaz" "kendi sesimi duyamadım" "dünya'nın en çılgın taraftarı" "bu taraftar için her şeyi yaparım" gibi cümleler tüm mikrofonlarda duyulur. işte biz burada kazandık.

    türkiye denince, atatürk'ten sonra akla ilk gelen galatasaray'dır. işte biz burada kazandık.

    kısacası, çekilen kurada kim gelirse gelsin, skor ne olursa olsun; gururlanacağımız çok şey var. çünkü bu arma "türk'in gururu" bu takım "türk'ün simgesi"...

    https://www.youtube.com/watch?v=BIv-Owia-U8
App Store'dan indirin Google Play'den alın