• 373
    #249382 no.lu entryde sözü geçen taraftardır. bir farkla. zizonkovac hiç bir entryisinde rijkaard gitsin dememiştir. yazdığı entrylerin "o manaya geldiği" gibi niyet okuma amaçlı düşünceler beyan edilmektedir ama malesef yazdığı entryler o manaya da gelmez. "rijkaard gitsin" tandanslı bir entryisini gösterene ömrünün sonuna kadar "akbil garantisi" verir.

    belki entryleri uzun olduğu için dikkatli okumak yerine içinde geçen dikkat çekici kelimeleri okuyup öfke ile fikir beyan edildiğinden olabilir bu kanı. biraz dikkatli ve göz ile okumak lazım.

    mesela (bkz: #217501) no.lu entrysinin "sonuç" kısmı şöyledir.

    ----------------
    sonuç;

    4-3-3/total futbol inadından vazgeç demiyorum. aksine, futbolcu ve teknik direktör olarak senelerdir edindiğin tecrübeni ve total futbol anlayışını uygula, öğret ve ülkemizde zihniyet devrimi gerçekleştirmiş üçüncü kişi olarak tarihimizde yer al. hatta uzun seneler seninle birlikte olalım. ama lütfen bunu inat ve ısrarla yapma. bizi, ülkemizi ve içinde bulunduğumuz şartları anla ve bazı durumlarda maçı almak için teknik ve taktik değişiklikler yapmayı en azından "dene".

    ---------------------------------------

    ayrıca,
    (bkz: frank rijkaard a mektuplar/@zizonkovac)

    -püüüü... sözlüğe celtic'in yatay formasını yazmak için girdim, mevzu nereye geldi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın