• 215
    (bkz: #2494168)

    öncelikle emre akbaba, ndiaye, forvet transferi heyecanı ,cl kuraları derken ve moraller yerinde iken canlandırılmasını anlamsız bulduğum başlık.

    yine de mecburen yazmak durumunda hissediyorum.

    çiğ et vb. tabirler heyecanla, şevkle, dinamik futbolcuları vurgulamak ve yarı goygoy ama mutlaka iyi niyetle yazılmıştır bence. biz ki takımımızdaki siyahi futbolcularımıza muz göstererek ırkçılık yapan şerefsizlere köpürmüş insanlarız. biz ki atletik yapıları, güçlü oyunları sebebiyle ve sempatik tavırlarıyla bu kardeşlerimizi bağrımıza basarız. ırkçılık yapan şerefsizler bizden değildir. ancak adam yiyen orta saha, stoperle beslenen forvet vb. tabirlerini, hem futbolcuların müthiş fizik güçleri, hırsları hem de biraz mübalağa amaçlı kullanırız çoğumuz. ayrıca sadece siyahi futbolcular için de kullanılmıyor bu tabirler. mesela maicon da zaman zaman moralli ve formda olduğunda adam yiyor deriz stoper bölgesinde.

    dolayısıyla bu tip tartışmalara girmek bana çok saçma geliyor. duyar kasmak dediğimiz şey bu olsa gerek. ndiaye'nin haftalardır yolunu heyecanla gözlemiş ve kendisini çok seven bir taraftar, ndiaye ile çiğ et yemek sözcüklerini bir arada kullanarak ırkçılık yapmış olabilir mi? bırakın allah aşkına. zamanınız mı çok, işiniz gücünüz mü yok? insanları zorla suçlamak için yer aramayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın