• 19791
    2018-2019 sezonunu klasik fatih terim dönemi ile açıyoruz. takım ortasaha , kanat ve kaleci olarak kişisel kanaatim top seviyede ve şampiyonlar ligi'nde iş yapar .

    defans hattı ve forvet noktası olarak sıkıntımız elzem oğlu elzem bu şekilde lig forvet ve defansiz bile biter ama bizim kuruluş amacımız olan gayeler için lafım ağır olabilir , durum rezalet.

    stoperlerimiz ancak ve ancak durumu kurtarabilir. fatih terim döneminin hiç bir anında defans hattımız çakılı olmadı ve bu defans hattı ancak (bekler hariç) çakılı oynayabilir. bu başımıza büyük işler açabilir. dany ile büyük işler yapmış bir teknik direktörden baksediyoruz. şu hali ile bu iş çok su götürür.

    ileri hatta gelirsek takım ileride top tutmakta zorlanıyor ve forvette ne hızlı ve ne de hız olarak kanatlarla eş değer bir adamımız yok. diğer yandan top dağıtan ve tutan bir figurede sahip değiliz.

    hocamızın tercihi bu ikilemde forvet dediği için, iyi bir forvet araması bana göre çıtanın ileride top tutup defansı rahatlatmaktan öte olmadığının ve yabancı olan takımların üzerindeki etkisini sanki daha az olduğunu düşündürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın