• 971
    2018-19 sezonunda “başarı” değil de “idare etme” hedefi güdersek, hepimiz için daha huzurlu bir sezon geçmesine vesile olacak, kulüpler düzeyinde dünyanın en büyük organizasyonu.

    salın abi şampiyonlar ligini; mecburi bir yeniden yapılanma içerisindeyiz. uefa kriterleri nedeniyle çok yavaş ve zor ilerleyen bir yapılanma olacak. yönetimden malzemecisine kulüpteki adamlar üzerinde, bu süreçte şampiyonlar ligi baskısı oluşturmaya gerek yok.

    hedefimiz her hal ve şartta 2019-20,20-21,21-22 yıllarında bu organizasyonda yer almak. 21-22 sezonunda bir hedef koyarsak daha iyi olur.

    sözlükte adımızın geçtiği oyuncular veya mevcut oyuncularımız özelinde yazan girileri okuyorum, hemen herkesin dilinde "şampiyonlar ligi için yetersiz abi" cümlesi var. maicon pereira roque iyi deniyor mesela, hemen "şampiyonlar liginde içinden geçerler" geliyor. arkadaşlar, ffp kıstası içerisinde kurabileceğimiz en iyi kadro ile bile şampiyonlar liginde içimizden geçebilirler. bir kere bunu anlamamız lazım.

    sizi yönetim yerine koyuyorum, ffp kaldırıp 10 m euro veriyorum. transfermarkt bedelleri üzerinden bana şampiyonlar liginde içinden geçilmeyecek bir kadro kurun. kurabiliyor musunuz? hayır. yeri geliyor bayern barça'nın içinden geçiyor, roma paris'e bilmem ne yapıyor. orası bir his meselesi. kuracağın en iyi kadro ile içinden de geçebilirler, mevcut kadronla yol da alabilirsin.

    hedefi lige çevirin. şampiyonluğa çevirin ki seneye de şampiyonlar liginde olalım, ondan sonraki sene de olalım. gelirlerimiz artsın, yeniden gediklisi olalım götü doğrultalım. sonra oturup şampiyonlar ligini ele alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın