resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 12635
    sadece karakteri ve geçmişinden dolayı değil, zaten bizim için yetersiz olacağı için de istemeyeceğim oyuncu.

    istemememin 1. sebebi sakat olması. bu arkadaş yaz kampı geçirmedi, ligin ilk 3 haftasında sakatlıktan dolayı 10-15 dakika oynadı. yani baya bildiğimiz sakat ve formsuz.

    2. sebebi ise kendisi büyük takım forveti değildir. hiç bir zaman olmadı. bize ilk geldiği zaman da olmadı. drogba gelinceye kadar oyunu karşı yarı alan yıkamıyorduk. bütün ataklarda burak'ı defans arkasına kaçırmaya çalışıyorduk. aslında baya kötü futbol oynuyorduk. umut bile daha çok iş yapıyordu.

    3.'sü maaşı. bu adam trabzonspor'dan 3,5 alıyor. biz o parayı alıyor diye gomis'i gönderdik. her gün belhanda ve feghouli'ye sövüyoruz. :) ayrıca bonservis gibi bir problemi de var. trabzonspor bedavaya mı verecek.

    4. sebep ise yaşı. sprinter bir oyuncu için oldukça yaşlı bir oyuncu. sakatlık problemlerini de eklersek yaşı daha büyük problem olur. biz yine aynı sebepten gomis'i gönderdik ki gomis daha fazla zekası ve oyun aklıyla iş gören oyuncuydu.

    5. sebep, muhtemelen yerlilerle bir olup, çete oluşturacak ve takımın iç huzurunu da bozacak. kendisinden çok alan oyuncuların toplarına koşmayacak. milli takımda bunu yapan oyuncu her yerde yapar.

    fatih hoca ister mi bilmem ama isterse de yanlış yaptı diyebilmeliyiz. dünyada yanlış yapmayan insan yoktur ve fatih hoca bu transferi isterse yanlış yapar.

    çok yerli isteniyorsa pektemek bile gelebilir ama burak olmamalı. kendisini 5 hayırla yolluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın