• 484
    hic beklemeden hemen arabistan'a itelememiz gereken yonetim, hatta (bkz: yallah arabistana)!!!

    anlasilamamasi olasiligina karsi pesin edit: yukarida yazanlar agir kinaye iceriyordu.

    biraz da realiteden bahsedecek olursak, dursun ozbek faciasindan sonra elini tasin altina sokma cesareti gostermis bir baskan ve yonetime beceriksiz yakistirmasinda bulunulmasini, ustelik bunun henuz transfer donemi sonlanmadan yapilmis olmasini, burasi eksisozluk olsa (ki orada da 2. nesil yazarim, yani hemen hemen 1999'dan beri takip ettigim bir platform) bir nebze anlayabilirdim ancak mecra galatasaray sozluk oldugunda anlamakta bayagi zorluk cekiyorum.

    ote yandan; ozellikle 2000'lerin basindan itibaren ateslenip surec icerisinde gittikce popularite kazanan "linc kulturunun" ve "dayanaksiz soylemlerin cesaretlendirilme trendinin" buralara ugramamis olacagini dusunebilecek kadar saf da degilim.

    sebebi nedir emin degilim ancak, milletce dengeli olmayi bir turlu basaramiyoruz. ya cok seviyoruz, ya itin bir tarafina sokuyoruz. ortasini bulmak gibi bir yetenegimiz maalesef yok. gomis 2 gol atiyor, ortalik bir anda seks icerikli entrylerden gecilmez hale geliyor, sonra iki mac kotu oynuyor bu sefer yerin dibine sokan entryler yazilmaya baslaniyor.

    galatasaray sozluk'u uzun suredir takip ediyorum. turkiye'de kendi alaninda bu kadar populer ve iyi isletilen baska bir uygulama mevcut degil ancak burada ozellikle de son donemlerde yazilip cizilenleri anlamakta gercekten zorlaniyorum.

    bugun herkesin katkisinda hemfikir oldugu rodrigues ilk geldiginde yazilanlara bakalim ornegin. yasin ile karsilatirilmis, bir farki olmadigi soylenmis. muslera icin daha iki ay once satalim, kotu, artik adam olmaz yakistirmalari yapiliyordu. sneijder uzerinden yarim sezondan fazla mahmut tekdemir guzellemeleri dinledik. bruma icin oyun zekasi yok, kazik yedik yorumlari cirit atiyordu. -katkilari tartismaya acik olsa dahi- feghouli ve belhanda icin futbol kabiliyetlerinin otesinde, dogduklari ulkeler uzerinden sallayanlar var. kisacasi elestiriyi gectim, artik nefret soylemlerini icsellestirmis bir sosyal medya kulturune dogru yol almaya basladigimizi goruyorum.

    eyvallah, cehaletin cesaretlendirildigi bir donemden geciyoruz ancak bunun bir dur noktasi olmali. baskanindan yoneticisine, futbolcusundan teknik direktorune kadar herkesin dokunulmamis bir kulak arkasi kaliyorsa, belki problemi biraz da kendimizde aramamiz gerekiyor artik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın