• 472
    florya'da yerleri bile parayla sildikleri halde transfer yapamadıkları için kınadığım yönetimdir.
    size hiç abartı değil dursun müstehaktır. borçla, harçla aldıkları paraları sizin gibilerin gözünü boyamak için transferleri döşesin, sonra iflas edelim. oo büyük başkan falan dersiniz ne güzel olur.

    geçen sene son yıllarda görülmemiş performans sergileyen bir futbolcu* noldu da birden gönderilmek istendi bunu düşündünüz mü hiç? sadece performansı düştüğü için mi yoksa başka şeyler mi oldu, zam mı istedi, şöyle yaparsınız oynamam diye tehdit mi etti biliyor muyuz? hayır. ama bu kadar önemli bir oyuncu böyle birden satılmak isteniyorsa mutlaka bir şeyler olmuştur. geçen seneki gibi oynasa, kim isterdi gönderilmesini? ben istemezdim, galatasarayın iyisini kötüsünü bilenler de istemezdi eminim, o zaman da sizin gibi tüketim çılgınları isterdi yine satılmasını. nitekim istediniz de, vaktim olsa birer birer araştırırım kim o zaman istemiş ama zamanıma yazık. yok bize uymuyor, yok çok yavaş, yok çok yaşlı. şimdi de parasını beğenmiyor efendiler.

    bir oyuncunun ederini alacak takım da belirler, ya da bir kaç takım isterse rekabet usulüyle fazla veren kazanır genelde. ama adam 34 yaşına giriyor bu sene, muhtemelen son ciddi paralara satış şansı bu. 6.5 milyon euro rakamı doğruysa eğer, talip olan bunu veriyorsa zorla 10 milyon, 13 milyon euro verdiremezsiniz. vermiyorlar mı ne güzel satmayız o zaman diyecek durumumuz yok belki, onu da bilmiyoruz. kalsa belki de burada oynayamayacağı kadar kötü şeyler yaşandı kapalı kapılar ardında onu da bilmiyoruz. bu parayı almadan başka transfer zor yapacağız onu biliyoruz ama. ben gomisi bu kadar ciddi satma aşamasına geldilerse mutlaka başka bir forvetle anlaşılmıştır diye düşünüyorum. sadece gelecek para bekleniyor gibi duruyor.

    bir de 1 eylülü bekleyenler var eleştirmek için. ne kadar komik bir şey ya bu, eleştireceğim hazır ama rezil olmayayım diye 1 eylül ü bekliyorum, bakarsın transferler gelir de eleştirmeme gerek kalmaz, mazallah rezil olurum sonra falan diyorlar galiba. ya siz eleştirin nolur ya eleştirmezseniz hatrımız kalır. bu zor günlerde bizi türlü belalardan kurtaran, uefa ile uçurumdan alan yönetimin kıymetini biz biliriz, siz eleştirin. koçlarım benim, durmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın