• 458
    sizlere bu yönetimin geçtiğimiz gün üzerinde durduğu bir şeyi hatırlatmak istiyorum.

    "biz hiçbir zaman doğrudan, adaletten, etikten şaşmadık. iyilerin sonunda kazandığını, kimin ne ederse onu biçtiğini bilerek hareket ettik. şimdi ne yapıyorsak, geçmişte de onu yaptık, gelecekte de onu yapacağız."

    arkadaşlar, fenerbahçe'nin transferlerini şaibesiz yaptığına inanan var mı? ertuğrul'u 1 milyon euroya sat, sow'u 17 milyon euroya sat, giulano'yu 10 milyona sat. bu adamlar en son 2014'te şampiyon oldular, biz ise o tarihten itibaren iki türkiye kupası, iki süper kupa, iki de lig şampiyonluğu kazandık. ligin en çok gol atan adamı 6 milyon euro ediyor işte, ligimizin değeri böyle boktan. sen de adamlara el altından para verir, bu bedeli bize transfer üzerinden verilmiş göster dersen (para aklama), çer çöpünü uçuk fiyatlara satmış gösterirsen, yemezler herhalde, salak değiliz.

    bugün belki arka kapıdan dolanılıyor gibi gözüküyor, adeta kameranın çekmediği bir yerden iş bitiriliyor gibi oluyor, ancak inanıyorum yarın öbür gün bu yolsuzluklar da gün yüzüne çıkacak.

    dürüstlüğün bir kurala ihtiyacı yoktur. alengirli işler yapanlar bu işi kılıfına uydurur. ne demişti eşofmanlı şevket hoca?

    "gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır."

    yönetime fazla dürüst oldukları için kızıyorsunuz. farkında mısınız? ondan sonra ağlıyorsunuz, 'nerede şeffaflık, nerede açıklık?' falan diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın