• 42
    twitterda galatasaray ile ilgili bilgi veren, transfer duyumu paylaşan hesapların ortak olarak saldırdığı üçlü. hatta bir tanesi mobbing yapılması gerektiğini söylemiş. baya baya algı oluşturarak nefret ettirilmeye çalışılıyor ve çoğu sözde galatasaray'ı düşünüyor.

    anlıyorum, ffp açısından futbolcu satmamız lazım ve tek para eden oyuncularımız bunlar ama adamlar arabistana gitmiyor diye mobbing uygulamak, küfür etmek ne demek? üstüne üstlük bu 3'lü sayesinde şampiyon olmuşsun.

    2017-2018 sezonunda fenerbahçe'de bizim 3 lünün yerine oynayan 3'lüsünde dirar, 4 gol 8 asist, giuliano 14 gol 5 asist, soldado 9 gol 5 asistle oynamıştır. toplam 45 gole doğrudan etkide bulunmuşlardır.
    bahsi geçen sezonda beşiktaşta ise q7 4 gol 8 asist, talisca 14 gol 7 asist, negredo 7 gol 6 asistle oynamıştır. toplam 46 gole doğrudan etkide bulunmuşlardır.
    hem fenerbahçe'nin hem beşiktaş'un bu üçlüsünün attığı toplam gol sayıları fenerbahçe bizden ligde daha fazla gol atmasına rağmen gomis'den daha azdır.

    yani, bu 3'lü bize şampiyonluğu getirmiştir. bu net. özellikle gomis'in hakkını yemememiz gerekiyor.

    bu anlattıklarım bunların satılmaması anlamına gelmiyor. 3'ünden 1 satılıp, benim tercihim belhanda olur, ffp'den ceza almaktan kurtulabiliriz fakat kendilerine tarık çamdal, eray işcan, selçuk muamelesi yapılmaması gerekmektedir. ne yazık ki fazlası yapılıyor.

    bu 3 oyuncu hakkında yapılan diğer saldırı türü afrikalı olması sebepleri ile ırkçılığa giden saldırılar. sinan, eren,donk maçta iki kere gözükürler, yavaş tempo adam geçip çalım atınca müthiş oyuncular, ama bunlar koşup didinip pas kaybedince ouvvv.
    donk rakibe tekme atıp kırmızıdan yırtınca rakibi sindirir, ama bunlardan biri yapınca sorumsuz olur.

    özellikle oyun zekası kısmında yapılan eleştiriler çok saçma. takımın yüzde 90 oyun zekasını mariano-fernando-feghouli oluşturuyor. 2018-2019 sezonunda ankaragücü ile oynadığımız maçta attığımız 3. gole bakarsak ne dediğim daha iyi anlaşılır.

    durumum yoktu okuyamadım diyenler için, ffp'den kurtulmak için satabiliriz ama mobbing yapmak, itin tenasül uzvuna sokmak gibi girişimlerde bulunmamamız gerekiyor.

    son zamanlarda galatasaray taraftarının durumunu sonradan görme beşiktaşlılara benzetmeye başladım. allah sonumuzu hayır etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın