• 39
    2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlamamızı sağlayan üçlü. feghouli ligde 6 gol 9 asist, gomis 29 gol 5 asist, belhanda 3 gol 8 asistle oynamıştır. 3'ü toplam 60 gole etki etmişlerdir. yani atılan 75 golün 60'ında etkisinde vardır bu üçlünün.

    şampiyonlar ligi ve şampiyonluk primleriyle beraber bize oldukça yüksek meblağlarda para kazandırmışlardır. herhangi birinin olmadığı maçlarda takım çok büyük sıkıntı yaşamıştır. 2018-2019 sezonunun başında bu 3 oyuncunun oynamadığı ilk maçta, ligin yeni takımı ve tam tamamlanmamış ankaragücü'nü zor yenmiş, 2 tanesinin oynamadığı, en önemli 3 tane oyuncusu cezalı göztepe'yi taraftarının muhteşem desteğine rağmen zorla 1-0 yenmiştir.

    bu 3 oyuncunun yerine oynayan oyuncular topa dokunmaktan, defansını kovalamaktan aciz sinan, yürümeye üşenen donk taraftarın sevgilisi iken en azından elinden geleni yapan bu üçlüye taraftar düşman.

    ffp gereği satılmasını isteyebilirsin, en azından birini gönderebiliriz dersin ama transfer zamanının bitmesine 10 gün kala, 3 kulvarda yarışacak bir takım, bu üçlüyü gönderirse nasıl güçlenecek?

    gerçekten çok enteresan bir algı var. bu algı olduğu sürece her sene oyuncularımızı taşlarız.

    en fazla 3'ünden birinin gitmesi gerekiyor o da ffp'yi düzeltmemiz için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın