• 394
    fenerin gecmiste ertugrul taskiran'i 1 mio euro ya boluspora, sow u 10+ mio euroya sattigini unutan suserlar tarafindan elestirilen yönetim. fenerin yapacagi is belli. transferin son gunu bir oyuncuyu ederinin cok daha fazlasina yine satacaklar. hatta sattiklarini bir yil sonra kiralayacaklar. biz bu isi yapmayiz, yapamayiz veya yapamiyoruz. o kismi hakkinda tartisabiliriz.

    uefaya verilen sozler sonucunda bu kadar pasif kalindigini düşünüyorum. sonucta milanin bizi ornek gostererek cezasini hafifletecek kadar iyi bir anlasma yapildigi ortada. fenerin onu aldi bunu sattilari ile sidik yaristiracak durumda degiliz. ki bu isin sonunda fenerin ceza alip almayacagi da soru isareti. suan ali koc ayni aziz yildirim gibi taraftar gazi almakla mesgul. şl den elenince iki uc transfer daha yaparlar. ama basta soyledigim gibi yine katakulli ile sattiklari kadar almis olurlar.

    bu kurlarla transfer yapmak resmen cilginlik. bugun 7 liraya dusen euronun yil sonunda 9 tl olmayacagini garanti edebilir misiniz? tabi ki hayir. o yuzden ince eleyip sık dokumak onemli. varsin emre akbaba ya fener 5 mio euro versin alsin. bizim o parayi verecek durumumuz yoksa oturup buna aglayacak degiliz. fatih hocam gerekirse icimizden cikartir birilerini. hem alt yapiya onem verelim diye kendimizi paralayip hem de transfer yapilmadi diye ortaligi yikmak da ayri bir ironi.

    bu sezon bizim icin belki de firsat sezonudur. bjk göçük durumda, fb yeni bir td ve bu kadro ile ne yapar buyuk soru isareti. o halde genclere yonelmemek icin neyi bekliyoruz? aradigimiz firsat ayagimiza geldi iste. hep istenilen genclerin oynamasi degil mi ? mevcut kadroda en az 2 3 genc sans bulacaktir. e fatih hocam da bu isin ustasi ise bana da guvenmek duser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın