• 22
    son zamanlarda çok güzel yaptığım eylemdir. 1 senede 85 kilodan 96'ya kadar kademeleri olarak çıktım. boy da 184, çok da kötü durmuyor aslında önceden spor geçmişim olduğu için, üst taraf güzel kalıplandı ama alt tarafta bir göbek var ki pantolon kapattırmaz, çeşit çeşit şortlarım var giydirmez..

    beni bitiren umursamazlık oldu. bir yandan da bir boşluğu dolduruyormuşum gibi hissettiriyor bana. üniversitede doktora yapıyorum defalarca burs için başvuru yaptım hiçbirşey çıkmıyor, öbür yandan kyk borcu biriktikçe birikiyor. bu sıkıntıların arasında bir nevi yiyip kendimi anlık mutlu ediyorum, keyifleniyorum. artık ona yormaya başladım.

    tavsiyelere gelince, kombine alın. saat 14.00 gibi stadın oralarda olun, 35'lik viski olur, 7 tane bira olur nevalenizi alın. arkadaşlar dostlar da gelsin ki keyifli olsun. bilimum cips, çerez, çikolata yanında tüketilsin. ondan sonra stada yürürken tavuk pilav ayran satan seyyarlardan büyük yiyin, büyük detayı önemli. stada girin, maç bitsin, 3 puanın keyfiyle pizza hut'a gidin bir büyük boy pizza ve sınırsız şekerli içecek ile zevkin doruklarına ulaşın. alkol içtiniz, canınız illa tatlı çekecek. yatmadan da artık ne bulursanız yiyin, vaktiniz varsa evinize yakın bir yerlerde waffle yiyin, bebek gibi uyursunuz eve gidince. herkese hayırlı kilolar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın