resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1298
    arkadaşların bir kısmı yazmış eleştirilerin çoğu menajerlerle ilişkisinin zayıflığı, oyuncu satamama konusunda. kimse mustafa cengiz'in şahsiyetini veya mustafa cengiz kötü bir başkan diye eleştirmiyor. hoca dile getirmiş aldığımız kadar satma konusunda da kulübün başarılı olması lazım diye.

    ama bazıları taraftar transfer manyağı diye saçma sapan eleştiriler yapıyor taraftarın bir kısmına. 29 gol atmış adam satılsın diyen taraftar neyin transfer manyaklığını yapacak. 6-7 milyon'a belhanda'yı sat yerine emre akbaba'yı 3-4 milyon euro'ya al kimsenin gıkı çıkmaz. elbette yıldız isim isteyenler de vardır. ama onlar da bu isteklerinin gerçekçi olmadığını kabul edecek elleri mahkum. feghouli'yi sat onyekuru'yla, sinan'la devam et. burada anlaşılmayan şey taraftarın aslında yönetime kolaylık sağladığıdır.

    yaşlı sayılabilecek oyuncu sayımız çok ve maaşları da yüklü bunlar içinde hocanın gözden çıkarttıkları varsa satacaksın, satmaya çalışacaksın. geçen sezonun ikinci yarısından beri orta saha oyuncun eksik. satamıyorsan da kiralamaya çalışacaksın bazı oyuncuları. başkan der satamıyoruz da, kiralayamıyoruz da canı sağolsun istifa etsin diyecek değiliz. ama satamama konusunda da müsaadenizle eleştiri hakkımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın