resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1297
    kendisini başından beri en çok destekleyen insanlardan biriyim. ama şu oyuncu satışı işini yönetim olarak yapamıyor oluşunu görmezden gelmek abesle iştigal. geçen sene şampiyon olmuş takımın 1 tane bile oyuncusuna teklif gelmez ya 1(bir)? tek oyuncu sattık o da zaten bizim takımda oynamayan satın alma opsiyonunu kullanılan cavanda :)

    tamam, bu takım deplasmanlarda genel olarak iyi bir performans sergilemedi. ama içeride oynanan 17 maçın 16'sında rakiplerine kök söktürdü. bir futbolcuyu pazarlamak için 16 maç çok bile. süre olarak toplasan 10 maça çıkmayan insanlar akıl almaz paralara transferler gerçekleştirirken bizim şampiyonlukta emeği olan oyunculardan hiçbirinin pazarlanamaması saçmalık. hayır, sırf oyuncu satamadığımız için oyuncu alamıyoruz. yani en azından öyle söyleniyor?? ya kardeşim 29 gol atmış gomis bile mi 6-7 milyon etmiyor şu piyasada allah aşkına? beğenirsiniz beğenmezsiniz 6 gol 8 asist yapmış az çok piyasası olan feghouli bile mi 4-5 milyon etmiyor?

    ortada bence iki ihtimal var; ya gerçekten yönetim bu işi beceremiyor ya da topçular yağlı maaşları bırakıp gitmek istemiyorlar. bu da sonuç olarak yönetimin bu işi beceremediğini gösterir. ya bu satış işini kıvıracaksın ya da oyuncuyu bir şekilde ikna edip göndereceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın