resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1297
    yıllardır eleştiri konusunda aynı tavırlar ve hala aşamadık, iyi zamanda eleştiri yapılınca her şey iyi gidiyor eleştirmeyin, kötü zamanda eleştiri olunca zaten kötüyüz birde siz vurmayın tavrına giriyoruz...tadında yapılmış eleştiriye ve övgüye ihtiyacımız var. tek sıkıntı bu ikisini yapıp dengeyi dozajını ayarlayamayan kişilerdir.

    sayın mustafa cengiz hangi şartlarda kulübe başkan olduğunu hepimiz biliyoruz, ülkenin ekonomik durumunu da biliyoruz. o sebeple yapacağı hamleler kısıtlı, kimse neden transfer çılgınlığı olmuyor demiyor. sponsor ve kaynak konusunda gelişme yaşanmamasını sorguluyor, insanlar kalkıp taraftarı sponsor bulmuyor diye sorgulayacak hali yok. futbolcu satışı konusunda gelişme olmaması sorgulanıyor. bunlar gayet doğal, kulübün içindeki fatih terim bile basın toplantısında dile getiriyorsa demek ki eleştirilecek sorgulanacak bir şeyler var.

    aklı başında taraftarın eleştirisi zaten makul şeyler, kimse neden uçaklar çilekler ortada yok demiyor. dediğim gibi eleştiri ve övgü dozajında yapıldığında ihtiyacımız olan şeyler, hangisinde dozajı kaçırırsak kaçıralım zararı yine bize....
App Store'dan indirin Google Play'den alın