• 15
    bana göre de siyasi krizdir. ancak şurada payını verelim iktidar 2002'den bu yana hiç ama hiçbir şey üretmedi, olanı satıp bıraktı. bu krizin ağır geçmesinin sebebi budur. kamudaki israf hiçbir yerde yok, belediyelerde bilmem ne işleri müdürünün bile makam arabası ve şoförü var.

    mesela millet(!)vekilleri, bu adamların sadece tbmm giderleri milyonları buluyor yılda, peki devlete, millete ne faydaları var ? koca bir 0. 16 yılda tüketim toplumu olduk çıktık krizin bu kadar konuşulmasının sebebi bu. elimizde bir şey kalmadı çünkü.

    bir de madalyonun öteki yüzü var, çoğu kimse dış mihrak deyip işi dalgaya vursa da bu işin hiç de azımsanmayacak kısmı. adam senden dibindeki ülkenle ticareti keseceksin diyor allah aşkına bu saçmalığı kim niye kabul etsin ? bizim oradaki ihracat payımızı kim karşılayacak ? gelip ırak ve suriye'yi işgal ettiler(bizim de suçumuz var) zaten oradan bir ticari darbe yedik ki biz bu ülkelerle sağlam ihracat-ithalat yapıyorduk.

    öte yandan güneyinde terör devleti kurmak istiyor, doğu akdeniz'de seni istemiyor. kısaca olay abd'nin istediklerini yapıp yapmamakta. gelene ağam gidene paşam dersen dolar da düşer ülkeye yatırımcı da gelir. zamanında bunlar yapıldığı için elimizi verdik kolumuzu alamıyoruz, inşallah yine yapmayız.

    gelelim işin futbol tarafına tüm kulüplerin borcu 1 gecede arttı, temennim ülkede üretim anlamında bunu fırsata çevirirken futbolda da öyle olması. artık şişik maaşlar devri bitti çok şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın