• 19653
    bu sezon (2018/2019) sonu sözleşmesi bitecek ve bizi bayağı rahatlatacak dört futbolcu var. selçuk inan 2.900, tolga ciğerci 2.000, tarık çamdal 1.450 ve eren derdiyok 2,15 m € olmak üzere toplam 8,5 m € yükten kurtulacağız. bunlardan tarık çamdal ve tolga ciğerci oynayabilecekleri bir takıma gönderilebilirse 500 bin euro da buradan tasarruf edilebilir.

    bunların yerini gençlerle doldurmamızda hiçbir sakınca yoktur kanaatimce. üçü zaten yatıyor, eren ara sıra etkili oluyor. ondan alacağımız verimi muğdat’tan rahatça alabiliriz. sonuç olarak bunları göndererek yerlerine türk lirası ile oynayacak dört altyapı futbolcusu koyduğumuzda harika bir bütçe planlaması yapmış olacağız.

    artık yerli transferlerin tamamına tl teklif edilmesi gerektiğini düşünüyorum. hiç çekinmeden bu formülü uygulamalıyız. hele altyapıda üç-beş futbolcuda maya tutarsa değmeyin keyfimize ki tutacağına gönülden inanıyorum. fatih terim hocam bu riski rahatça alacak ve bu girdaptan kurtaracaktır bizi.

    celil, ozan ve yunus akgün’den bu sezon yusuf yazıcı/abdulkadir ömür performansı bekliyorum. olmamaları için hiçbir sebep yoktur. yeterki güvenelim ve forma verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın