• 31800
    "futbolcu satmadan, futbolcu alamayız. sadece kiralayabiliriz. ne yaptığımıza dikkat etmek durumundayız. taraftar sadece buna güvensin. hem bize hem teknik kadroya hem de kendi ruhuna inansın.

    gomis gitmeyecek. bizim tüm oyuncularımız çok değerli. bu değerli ligde şampiyon olmuş bir kadroyu küçümsemeyin. tüm oyunculara teklif var. taraftarın hoşlanmadığı oyunculara bile var. ama resmi, kabul edilebilir teklif yok. resmi olunca gereğini yaparız.

    bazı yazılar var. 'bu takım şampiyonlar ligi'ni götüremez' diyorlar. götürür. galatasaray'ın adının olduğu her yerde başarı vardır. hocamız da bunu bildiği için bir açıklama yayınladı.

    muhabir: "fatih terim, bu takım ş. ligi'ni götüremez anlamında konuştu."

    m. cengiz: "yapmayın allah aşkına. hocam, bazı oyunculara yönelik söyledi. kendi takımını açığa düşürür mü? asla. hocam, en olmaz durumlarda şampiyonluklar yapmıştır. hocanın olduğu yerde mücadele vardır.

    emre akbaba'nın bizi istediğini söylüyorlar ama biz onunla görüşmedik. böyle bir saygısızlığı alanyaspor'a yapmayız. başkanlarıyla görüştük, bizim teklifimizin iki katı gibi bir noktaydılar. orta noktaya gelirsek, transferi realize etmek isteriz."

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın