• 333
    bu maçın öyle teknik-taktik açıdan incelenmesini doğru bulmuyorum açıkçası. zemin kötü, bizimkiler 5 gün önce 120dk oynamış ve kupayı kaçırmanın moralsizliğinde. ligin ilk maçları hep gergin ve zor geçer hele ki deplasmandaysan. ayrıca ankaragücü lige yeni çıkan ve yavaş yavaş ligin ritmine ayak uyduracak bir takım. öyle ki karşımızda zayıf kaldıklarını düşünüyorum. bizimse yediğimiz golde savunma yine kırmızı alarm verdi. oraya bir çare bulmamız şart.

    bireysel olarak onyekuru ve mariano'yu beğendim maçta. onyekuru hızı ve çalımları haricinde çok güzel ince paslar da gönderdi ama bizimkiler değerlendiremedi. mariano ise "iyi ki varsın be!" dedirtti. linnes kadar depar atan gidip gelen, koşan biri değil belki ama zeka katıyor oyuna ve çok sakin. hazırlık maçı oynadı mı hatırlamıyorum, oynamadan ilk lig maçına çıktı ve eksiklik göstermedi.

    iyisiyle kötüsüyle ilk maçı kazanmak önemliydi. +2 averaj ve 3 puanla lige başladık. adil ve yine bizim şampiyon olduğumuz bir sezon diliyorum :)

    edit: maçta, ankaragücünün ofsayt diye geçersiz sayılan golünden sonra donk ile maicon tartıştı mı bana mı öyle geldi? kameralar göstermedi ama birbirinin üzerine yürüyorlardı bir ara gibi gördüm. muslera araya girdi hatta. görüntülerin kıyısından köşesinden gözüme takıldı hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın