resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 226
    5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçının 30 dakikasından sonrasını izlemedim, zira içim daraldı 30. dakikadan sonra. bundan önceki bir entrymde takımı bu maçta hazır görmek istediğimi belirtmiştim, olmadıysa kendi açımdan zorlamaya gerek yok.

    peki bunları neden yunus'un başlığına yazıyorum? çünkü takımımın kötü olduğunu bilerek 3/4ünü izlemediğim ve bozuk zeminde 1-1 berabere biten bir maçta sadece eldeki verilerle güçlü bir tez hazırlayacağım. yok yok angara bebeliği yapacağım.

    lan olum. siz değil misiniz celil oynasın, yunus oynasın, ozan oynasın diyen? çocuğun a takımla ilk resmi maçi ilk ilk aloo? 18 yaşında gencecik bir insan sahaya çıkıyor, hey maşallah diyeceğinize "görmösö hötöydö, sövönmösö kötöydö. şuradaki yaş ortalaması en az 25'tir ben 30 yaşındayım. çocuk şöyle aramıza otursa sırtını sıvazlayıp başını okşayacak bir ortam oluşacak, hepimize abi diyecek. kalkmış ilk resmi maçında, hem de telafisi olmayan bir maçta, kötü takıma rağmen eleştirenler var.

    girmesin tabi lan. bu maçta da girmesin, ligin ilk maçında moral lazım onda da girmesin, derbide de girmesin, sampiyonlar liginde de girmesin. oldu olacak kundağa sarın sahaya atın. 19 yaşındaki mbappe dünya kupası kaldırdı 1 ay evvel.

    futbolu hayattan bağımsız kendi doğrularıyla yorumlayan, 65 yaşına gelip futbola en az 50 yılını vermiş bir hocanın, yine hayatının 3'te 2'sini yeşil sahalarda geçirmiş gencecik bir futbolcuyu sahaya koyma kararını eleştiren düpedüz kara cahildir. ya aklınızı başınıza devşiriniz ya da bu yazma işini bırakınız.

    yürüyedur aslan parçası, ilk maçın uğur getirir inşallah. o şutu en son ryan babel kasımpaşa'da iken gördük, müthiş gol olmuştu. aynı düzende devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın