• 11862
    futbolcuların genel durumu ile bir maçta o durumun tersi yönde bir performans gösterdiği zaman o maç başlığında oyuncunun performansını yazmayı beceremeyen yazarlara sahip sözlük.
    selçuk inan son yıllarda hemen hemen hiç performans veremeden aşırı yüksek maaşıyla haklı olarak eleştirilen ve olumsuz bir imaja sahip futbolcu. bunda bir sıkıntı yok. ama adam 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçında oyuna girdikten sonra iyi oynadı arkadaş ne yapalım iyi oynadı demeyelim mi? bu maçta iyi oynadı demekle 3-4 sezondur yattığını falan inkar etmiş olmuyorsunuz veya hemen sözleşme uzatalım demiş olmuyorsunuz.
    aynı durumum tersi örnek verelim yine 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçında rodrigues kötü oynadı. bu adam bizi bir yıl taşıdı kendisini seviyor ve destekliyoruz ama adam bu maçta iyi oynayamadı. canı sağolsun sonra iyi oynar sıkıntı yok. ama adama bu maç kötü oynadı deyince neden tepki veriliyor anlamıyorum. 1 sene yatan x'e hiçbir şey demeyenler bir maç kötü oynayan y'ye yükleniyor falan demek çok gereksiz. o zaman maç başlıklarını hiç açmayalım her oyuncunun genel performansı değerlendirilsin sadece. bu aşırılıklardan kaçmaya dikkat edelim lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın