• 263
    valla galiptir bu yolda mağlup dedim ve açıkçası maçın sonucu çok da koymadı bana. zaten rekor sahibiyiz ülkedeki bütün resmi kupalarda, varsın bu kupayı da bize 2018 şampiyonluğumuzda büyük kolaylık sağlayan akhisarspor alsın. hoca da sallamamış belli ki kupayı, sinan ve onyekuru'yu oynatmamasından, yunus'a baya bir süre vermesinden belliydi zaten.

    bence bu kayıp yönetimi daha yoğun mesailere sevk edecek ve 31'ine kadar mutlaka 2-3 transfer takıma katılacak. bir zıpır forvet, bir box-to-box ve çok yaşlı olmayan, gelecek vaadeden ve mümkünse zenci orta saha ve bir de tecrübeli ujfa tarzında defans oyuncusu çok işimizi görecektir 2018-19 futbol sezonunda. ha para mı var, hangi suyla dönüyor bu değirmen diyecek olursanız feghouli, belhanda ve gomis'ten gelecek paralarla derim. tabi bu 3 yıldız / yıldızımsı oyuncuyu iyi pazarlayabilmek ve olabildiğince çok geliri kasaya koyabilmek önemli. ondan sonra önümüz açılır ve yardırırız.

    gomis bence bu maçtan sonra kızağa konur ve ilk fırsatta satılır düşüncesindeyim. zaten nasıl alıcı bulamadı böyle bir sezondan sonra hayret. ya da bizimkiler meblağları beğenmedi ama adam resmen bitik, bir an önce elden çıkarılması gerekiyor bence öbür iki berberi ile birlikte.

    ayrıca bu sene gelecek vaadeden gençler de sıkça görev alabilir iç saha maçlarımızda. hocamdan bu konuda şüphem yok, ülkede bu alanda en iyi teknik direktör kendisi zaten.

    akhisar'ı da tebrik ediyorum. oyunu hiç soğutmadılar, çirkinleştirmediler ve 120 dakika + penaltılarda bildiğin alman disipliniyle oynayıp kupayı aldılar. tabi onların konsantrasyonunun yanında bizim ve hocamızın maçı pek sallamaması da etkili oldu. hak eden kazandı, bir ilçe takımının 1 senede böylesine başarılı olması ülkemiz futbolu adına gurur verici.

    şu yabancı sınırı kıyamet kopana kadar futbolumuzdan uzak olsa ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın