• 19617
    akhisar'a kupa kaptırmak kötü oldu ama yangın yerine çevirmeden birkaç bir şey söyleyeceğim.

    tudor'a taktiksel olarak suyunu çıkarıyor diye çok sövdük ama bu takıma beden hocası da lazım, çok net. hazırlık kampı geçirsin görelim dediğimiz feghouli'den tut gol kralımız bile dibine kadar salmış durumda. geçen sene sürekli ekstra çalışma yapan rodriguez'de dahi rahatlama var. bir tek caponun iş ahlakı üst düzey.

    diğer konu ise orta saha ve stoper transferlerinin yapılmamış olması. tamam al-sat yapmak zorundasın ama mesela ndiaye gibi bir oyuncuyu alabilme imkanın varsa hiç düşünmeden para saçılmalı. menajere para kaptırılmak istenilmiyor olabilir geçen sezonlarki gibi, çok makul. fakat orta sahada kara delik varken bir oyuncuya para kaptırabilirsin. bu adamı almamak sezon içinde bize çok pahalıya mal olacak. maicon ile de terimin oyun anlayışında cl'de çok canımız yanar. uzun uzadıya donk şöyle, selçuk böyle diye analiz kasmaya gerek yok. her şey ortada. terim de bizden iyi biliyordur bu transfer konusunu.

    şu konuda ise tekrar eleştireceğim. her cl önceleri takımı hem mental hem de fiziksel olarak hazırlamak için arsenaller, portolar ile hazırlık maçı yaptıran hocamız bu sene takımı kuzey afrika'ya dövdürttü geldi. inanılmaz. takımın tel tel dökülmesinden belli zaten kampın rezalet geçtiği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın