• 19580
    kesinlikle taraftari suclamiyorum veya laf koymaya cabalayacak ucuzluk icinde de degilim ama gerceklik, gercekcilik adina sampiyonlar liginde hedefsiz olmayi zorunlu olarak kabul etmeyi galatasaray'a, galatasaray taraftarina yakistiramiyorum.

    elbette onceki yonetimin ve yonetimlerin verdigi zarari, soktuklari borcu yok sayamayiz. riva'nin, florya'nin neredeyse yok paraya satilmasi. belki gelen paranin ancak faiz borcunu odeyecek olmasi hazmetmesi zor seyler. ama galatasaray' i ve taraftarini fenerbahceden, besiktastan ayiran en onemli sey avrupa heyecani bu kulvarda basarilaridir.

    onceki katildigimiz sampiyonlar liginde bir iki sezon da oldugu gibi teslimiyetci, bitse de gitsek kafasiyla 4 yedigimiz maclari tekrar seyretmeye hevesim yok. gruptan cikilir, cikilmaz o ayri bir konu ama galatasaray'in gercekligini makul sebeplerle de olsa turkiye ligine indirgemek benim hosuma gitmiyor.

    gecen sezon bjk sampiyonlar liginde ne yaptiysa, hoca faktoruyle, taraftar faktoruyle, his faktoruyle bizim uzerine koyacagimiz bir avrupa sezonu yasayacagimizi umut ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın