• 19551
    birkaç hafta önce söylediklerimin arkasındayım: kesinlikle iki stoper, bir merkez orta saha, bir de yedek forvete ihtiyacı olan takımım.

    mali durumumuz rezalet bu artık herkesin bildiği bir şey. hadi yedek kaleci işini içeriden halletik fakat iki stoper alma durumumuz olmayabilir. elbette hoca en iyisini düşünür ama donk'un stopere çekilmesi beni tatmin etmiyor. koskoca üç kulvarlı sezon, serdar aziz - maicon - denayer(gelirse) - donk ile yürümez. ahmet çalık zaten bitik olduğu için saymıyorum bile.

    orta sahada adam yiyen bir 8 numaraya ihtiyaç olduğu çok açık. badou, hocanın profiline tam uyuyor ama olmazsa keşke imbula'yı alabilsek. aslında bakarsanız imbula, badou'ya göre daha zor bir transfer ama insan umut ediyor işte.

    yedek forvet olarak da eğer gomis kalacaksa, hem gomis'i hem tehdit edebilecek hem de yeri geldiğinde rahatlıkla rotasyona sokabilecek birine ihtiyaç var. andre silva bunun için uygun isim gibi duruyor.

    sözün özü; sezona en oturmuş takım olarak biz ve başakşehir giriyoruz fakat hâlen çok eksiğimiz var. ilk 11 neyse ama rotasyon için elimiz çok kısıtlı. eğer kimseyi alamayacaksak, celil, yunus, ozan kabak gibi gençler mutlaka kadroda değerlendirilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın