• 19525
    son iki haftadır kıymetli basınımızın üzerine olumlu tek bir haber yapmadığı kulübümüz.

    işin gerçeği şu ki fenerbahçenin ali koç ile yakaladığı ivme ile açıkladığı içler acısı hali bile son kertede fenerbahçe bunların üstesinden kalkabilecek güçte diyerek bağlayabilen basınımız benzeri durumlarda galatasaray'ımız için hasta adam benzetmesi yapıyordu.

    beşiktaşın son 2 yıldır oyuncu satışını gerçekten iyi yapıyor olması takdir edilmesi gereken bir olay. fakat bunun yanında yaptığı abartılı sözleşmeler yine galatasarayımızın abartılı sözleşmeleri kadar gündeme getirilmemekte.

    bunun iki sebebi var zannımca, birincisi medya içerisinde galatasaray aleyhine haber yapmakta olan istek, ikincisi ise galatasaray muhabirlerinin art niyetli haberleri. burada isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama nevzat dindar ve savaş çorlu'nun geçmiş dönemlerde yaptığı haberler ortada durmakta. bu isimler pek tabi çoğaltılabilir, ve ne yazık ki yönetimimiz medya mensupları ile ilişkilerini diğer kulüplerde olduğu gibi ayarlayamamakta.

    fakat bu sezon için işler başka bir hale bürünebilir zira fatih terim'in basına gerek transfer gerekse de kulüp haberleriyle ilgili uyguladığı net bir tavır söz konusu. bu tavır sonucudur ki transferde adı geçen oyuncular için kimse net bir ifade kullanamamakta.

    çizilen bütün negatif manzaraya karşı sezon sonu yine şampiyon olacağımıza olan inancım tam. hep beraber kutlayacağız inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın