• 19536
    stoper, kaleci ve zaten 2 kişi dışında ayakta duracak hali olmayan orta saha mevkilerinden birer kişi eksilmiş, geçen sezonun en iyi işleyen rotasyonu kanatlardan bir etkisiz eleman eksilip iki artmış 2017/18 sezonu şampiyonu.

    mevcut kadroya şöyle bir göz atmak gerekirse:

    kaleci: fernando muslera, ismail çipe
    sağ bek: mariano, martin linnes
    stoper: maicon, ahmet çalık, serdar aziz
    sol bek: yuto nagatomo, lionel carole
    orta saha merkez: selçuk inan, ryan donk, fernando reges
    ofansif orta saha: younes belhanda
    kanatlar: garry rodriguez, sofiane feghouli, henry onyekuru, sinan gümüş, muğdat çelik
    forvet: bafetimbi gomis, eren derdiyok

    geçen sezon şampiyon olmuş olması, mevcut kadronun defolarını kapatmıyor. takviye şart oğlu şart.

    denayer gitti, dönmesi zor. tolga ciğerci kalsa bile artık katkı alman mümkün değil. carole küme düşmeme yarışındaki anadolu kulüpleri için ideal. selçuk için kelime harcamaya gerek yok. eren hem sisteme uymuyor, hem onu özel yapan özellikleri yavaş yavaş yitirdi. gomis basına yansıdığı kadarıyla problemli. feghouli yine aynı. ahmet çalık'a forma 3 gömlek büyük geliyor. belhanda için hashtagler açılıyor. altyapıdan gelen kardeşlerimizi kadroya bilerek dahil etmedim, rotasyonda kullanılacaklarını pek zannetmiyorum.

    günler yavaş yavaş ilerliyor ve ağustos ayının başına geldik artık. sezonun ilk resmi maçına 1 haftadan az kaldı. son güne kalırsak muhtemelen çer çöp toplarız. as takıma yapılacak hamleler ekseriyetle yapılmalı. dünyada tek orta saha ndiaye, tek stoper denayer'miş gibi davranmayalım.

    şampiyon takımdır, yine şampiyonluğun en büyük adayıdır. fakat önündeki ligi domine etme fırsatını çer çöp etme şansı yoktur. en az 3 takviyeyle lige başlanması gerekir. aksi halde 3 kulvarda da tek güvencemiz fatih terim olur, allah kerim fatih terim diyerek sezonu takip ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın