• 208
    yemin ediyorum gülüp geçiyorum.
    cahil cühela dediğimiz insanların hepsinin ırkçı olması tesadüf olamaz yok birde bunu yok efendim kendi milletini sevmek ırkçılık değildir gibi alakasız bir önerme yapıp konuyu bambaşka bir tartışma düzlemine bağlayarak işin içinden sıyrılma çalışmasından sonra "evet evet öyle" şakşakları yükselmiyor mu asıl bu sinir bozuyor. yahu kim kime ırkını, milletini sevme diyor konu bu değil bal gibi biliyorsun.

    savunmaya geçen bu tiplerin atarlı giderli söylemleri de tesadüf değil. içi boş söylemleri uzun uzun yazıp anlamlı olacağını falan sanıyor olmaları ayrı saçmalık bir saçmalığı bir milyon kere söylersen o gerçek olmaz sadece bir saçmalığı bir milyon kere tekrar etmiş olursun bunu anlayacak kafa yok bu tiplerde o nedenle burada ya da mecliste ya da sokakta fark etmiyor bu tipler aynı.

    sabaha kadar anlatın efendim anlamayacaklar. neden mi ? düşünsenize hiç çalışmanıza üretmenize yardırmanıza gerek yok. doğar doğmaz size verilmiş bir üstünlük var bunun için çalışmadınız hak ederek kazanmadınız tamamen tesadüfi olsa da sırf bu nedenle siz diğerlerinden üstünsünüz... bu konfor terk edilir mi ? buna iman etmiş bir insana ne anlatabilirsin ?

    her zaman bir bahaneleri var yok efendim cahiller derler (kendi ırklarında cahil yoktur) kokuyorlar derler (kendi ırkı tuz ile yıkanmıştır) hırsızlar deler (kendi ırkından hırsızlık suçundan içeride yatan yoktur ) bizim paramızı işimizi alıyorlar derler (dünyanın dört tarafından çalışan kendi ırkdaşları akıllarına gelmez) ama efendim tembeller derler (dünya bilgi çağına yön veren bir ırktır kendisininki) ama efendim geçmişte bize şunu şunu yaptılar derler (kendileri onlara hiç bir şey yapmamıştır resmi tarih olarak öğrendiği herşey kesin gerçektir) neyse liste uzar gider.

    son olarak geçen yıl bir rakı masasında ben sırbistan devletini sevmediğimden bahsetmiştim. ingiltere'de okuyan bir arkadaş rakının etkisiyle sırpları sevmediğim şeklinde anlamış önce bir celallendi sonra devlet olarak sevmediğimi terörist eylemler yapan devlet olduğunu düşünüyorum dediğimde sakinledi. sen hayırdır bu sırbistan duyarlılığı nedir dediğimde şu olayı anlattı (kendi ağzından)

    sırp bir kız arkadaş vardı bir gün ders sonrası bir etkinlikte daha önceden problem yaşadığımız sırp milliyetçisi bir lavuk içip içip bize sardı türk'lere hakaret edip duruyordu biz tam kalkıp müdahale edecekken bu sırp arkadaş bizi savunmuştu hemde öyle böyle değil kızın herife dalmadığı kaldı ve en sonunda utanmışlık ve bıkkınla karışık bir yüz ifadesi ile "hadi çekip gidelim bu aptal laf anlamıyor" demişti, çekip giderken herif arkamızdan bağırıyordu "ne diyor bu mal" dediğimde; bana söylüyor size değil "türk sevici, hain diyor bana"

    ne kadar tanıdık değil mi? ırkçılar, savunanlar, normalleştirenler benim gözümde aynı gruba dahildir.

    ekleme : yaklaşık 20 kişiyi engellemişim şu sözlükte. lan ne huysuz adamım kaldırayım şu engelleri diyerek nicklere baktım niye engellediğimi bile unutmuşum o nedenle tek tek profillerine girdim. işin ilginç yanı hemen hepsi bu başlık altına girdi yazmış bir tanesi hariç bahsetmiş olduğum ya aslında şöyle, ya aslında böyle, o ırkçılık değil, duyar kasmayın gibi lafları eden tiplerin olduğunu görünce o kadar huysuz bir adam olmadığımı düşünmeye başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın