• 1064
    yine para ile gündeme getirilmiş bir başka sporcumuz.

    yönetimin en sevmediğim hareketi bu. bilerek mi yapıyorlar yoksa bir şekilde bilgi mi sızıyor dışarıya bilmiyorum ancak yönetimin kendi sporcularına sahip çıkıp taraftarın önüne atmaması gerekir.

    ışıl, bafetimbi gomis, oktay mahmuti, papa alioune ndiaye vs. herkes mi suçlu kardeşim? insanların hakettiklerini düşündüğü ücreti söylemeye hakkı yok mu? 'ben bunu veremiyorum' dersin olayı kapatırsın. o da gerekirse takım değiştirir. taraftarın önüne şu kadar zam istedi, yok bu kadar ücret istedi diye yem olarak atamazsın/atmamalısın.

    burada eleştirenleri de anlamıyorum. siz patronunuzdan hiç zam istemiyorsunuz herhalde? o zaman size sittin sene zam yapmazlar baştan belirteyim. hakkınızı arayın bence. onların çok yüksek bedeller kazanması bir şey değiştirmiyor benim gözümde. durum benzer.

    eğer kötü performans göstermesine rağmen zam istenirse amenna eleştirin bir şey demiyorum ancak adam iyi oynayıp böyle bir şey talep ediyorsa da hemen kestirip atmamak lazım. bu sefer de bileti kesilen ışıl olmuş herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın