• 1064
    galatasaray'ın sadece bir spor kulübü olarak değil, toplumun hemen her alanında var olması gerektiğine inanan bir taraftar olarak söylüyorum bunu, ışıl alben bayraktır. ben galatasaray'ı futbol takımı için tutmuyorum, belki futbol takımıyla sevip tutmaya başladım ama beni galatasaray'a bağlayan tarihidir.

    sırf metin oktay için futbol takımını açık tutarım.
    sırf paidar demir için voleybol takımını açık tutarım.
    sırf yalçın granit için basketbol takımını açık tutarım.
    sırf ışıl alben için kadın basketbol takımını açık tutarım.

    bu kulübün kürek takımının o zaman bebek'te olan tesislerinde gazi mustafa kemal atatürk kürek çekmeye gelmiştir. sırf bu olay için bile o kürek takımı kapatmam.

    istediği kadar küçülmeye gitsinler.

    bir kulüp tarihiyle büyür. bir kulüp zaferleriyle büyür. bir kulüp onu zafere götüren bayrak karakterleriyle büyür.

    siz bayraklarınızı korumayı bilmiyorsanız, kusura bakmayın ama camianıza ihanet ediyorsunuz demektir. siz, bayraklarınızı medyanın önüne atıyorsanız, doğru veya yanlış dedikoduların önüne geçmeyip onları yem ediyorsanız, kusura bakmayın, yapamıyorsunuz demektir. alparslan dikmen'in dediği gibi galatasaray'a nasıl küseceksin ama ya küstürürsen? ya bir daha bayrak karakterleri bünyene katamazsan? ya ünal aysal - fatih terim olayında olduğu gibi, bir bayrak karakteri taraftarın önüne atıp medyaya yeme etmeye çalışırsan ve bu sonradan başına bela olursa? belki fatih terim büyük galatasaraylı idi, küsmedi ama biz taraftar, tek tük istisna dışında, fatih terim'e yüklenmiyor muyduk? sonra yüzümüz varmış gibi, fatih terim diye yakarmaya başlamadık mı? ünal aysal - fatih terim mevzusunda kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışmıyorum. galatasaray camiasının bir bayrak karakterine, sahip çıkması gerektiğinden bahsediyorum. biri çıkıp fatih terim'i savunarak, yollarının bir şekilde ama iyi şekilde ayrıldığını söylemesi gerekirdi, yem etmesi değil.

    kimse kusura bakmasın, mustafa cengiz çıkıp para konusunda anlaşamadık dese, ama ışıl alben işin aslı öyle değil dese, ışıl alben'e inanırım. abdurrahim albayrak'ı bile tanımam. ben o haltı bir kere yedim.

    küçülmeye gidiyorsanız, gidin. şubeyi kapatacaksanız kapatın. ama ışıl alben'i yem etmeye kalkışmayın. gidecekse gitsin, kalacaksa kalsın. gidecekse, güzel veda edelim. kalacaksa, gönlümüz rahat yolumuza devam edelim.

    ışıl alben bayraktır. ne bafetimbi gomis'e benzer ne de oktay mahmuti'ye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın