resim
André Miguel Valente Silva
Takım:Real Sociedad
Mevki:Santrfor
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Portekiz
  • 30
    bu transfer son günlerde çok fazla dillendiriliyor. türk basınının uydurma haberlerinden biri mi yoksa gerçekten böyle bir girişim var mı bilemiyorum.

    ancak bana kalırsa; son günlerde ac milan kulübüyle iyi ilişkiler içerisindeyiz. mustafa cengiz başkanımızın açıklamalarına göre, milan’a uefa finansal fair play savunmalarında yardımcı olmuşuz. bizim de katkılarımızla ceza almaktan kurtuldular. bu sebeple iki kulüp arasında sıcak ilişkilerin olduğunu söylemek mümkün.

    s.ktirtme şimdi ikili ilişkisini dediğinizi duyar gibiyim. direkt olarak mevzuya geçiyorum. bu eşek sıpası da takıma katılırsa hayvani bir hücum hattımız oluyor. onyekuru, rodrigues, feghouli, gomis, belhanda, sinan, muğdat, andre silva, ersen ve dadaşlar, teletabiler derken ortalık ana baba günü sevgili sözlük. bu takım 4 yese 5 atar şerefsizim. 27 yese 28 bile atabilir. öyle bir seviye.

    diğer yandan stoperler perişan. muslera isyanlarda. nedir ulan bu sizden çektiğim diyor. adam stoperlerin götünü topladığı kadar kailash‘in götünü toplamamıştır. burasına kadar geldi artık vallahi yeter. ceysın dönayor’u mu kiralıyorsunuz napıyorsunuz bilmem de hızlı bir stoper alın şu amk takımına.

    8 numara derseniz ne siz sorun ne ben söyleyeyim. 10 numara görünümlü 8, peynir görünümlü fare zehri, naftalin görünümlü lavabo açıcı, doğan görünümlü şahin gibi çeşitli kalıplara sığdıramadığımız younes belhanda‘yı çok değerli fatih hocam merkeze çekebilir. kankitoşkosu sofiane feghouli‘yi de 10 numaraya çekebilir. ya da “senin kel kafanı s.keyim” diyip iki tokat da çekebilir. fatih hocamın sağı solu pek belli olmaz.

    böyle klas forvetlerin peşinde koşmayalım demiyorum, hobi olarak yine koşalım. ama önceliğimiz başka be olum :(

    edit: entropia adlı yazarımız kafama vura vura hatırlattı. bu transferde kullanılabilecek olan fatih terim - ac milan ilişkisi de var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın