• 35
    https://mobile.twitter.com/.../1021836652321427458

    --- alıntı ---

    fransa bisiklet turu bugün yerel çiftçilerin protesto gösterisiyle durduruldu. polis göstericileri yüzlerine biber gazı sıkarak dağıttı,bisikletçiler de gazdan etkilendi.. peki bizim pek demokrat solvcu/gezici @eurosport_tr yorumcuları ne yaptı?

    --- alıntı ---

    adam solculuğa takmış.bir üst entry'de de giydirmiş. oha daha üst entrylerde de giydirmiş eurosport'un türk spikerlerine.
    sen a spor izle, trt izle haşmet.

    adamlar 4-5 saat bisiklet yarışı anlatıyorlar. konu bazen ülkemize de geliyor. kusra bakma da gerçekleri korkmadan söyleyebiliyorlar.
    peki sen söyleyebiliyor musun?

    edit: bu da güzel insan caner eler'in cevabı:
    https://twitter.com/.../1022231476690190336

    --- alıntı ---

    eleştiri her zaman olabilir, biz bunu saygıyla karşılarız ekipçe. ancak burada bir iftira ve yalan söz konusu. ilk başta olay tam olarak ekrana yansımadı.kısa bir süre ekrana yola yuvarlanmış saman balyaları yansıdı ve çiftçilerin protestosu ile yarışın durduğu haberi geldi.

    buna da bisiklet sporu terminolojisinde etap nötralize oldu denir. (yani şu anda yarışılmıyor ve imkan olursa devam edecek etap). sonra jandarma tarafından biber gazı kullanıldığı anlaşılınca ve bize haberi ulaşınca yayında fransız kolluk kuvvetlerinin bunu yapmasını eleştirdik.

    olayın gerçeği budur efendim. burada bir yalan söylenmiştir hakkımızda. nedenleri malumdur. bilginize arz ederim. sevgiler, saygılar.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın