• 67
    ilk yarısı itibariyle;
    muğdat: kendisini fazlasıyla zorladığını ama yeteneklerinin de sınırlı olduğunu gördüğümüz maç. özellikle ilk top kontrolünde sorunları var.
    sinan'ın kalitesi ve fiziksel durumu çok iyi. ama maç içinde sürekliliği olacak mı göreceğiz.
    selçuk bildiğimiz gibi. ama ilk 45 dakika itibariyle gayet iyiydi. uzun top denemeleri yaptı. sakarya orta sahası zorlamıyor zaten.
    belhanda ve feghouli de hiç zorlanmadan rahat rahat oynuyorlar. her ikisi de yetenekli olduğundan sakarya'ya fazla geliyorlar. ama maç içinde süreklilik sorunları var. özellikle belhanda'nın.
    carole: bir kez bindirdi uzun topa koştu. haricinde ortalarda görünmüyor galiba özgüvenini kaybetmiş.
    onyekuru: eskiden sağ kanattaki oyuncumuz yalnız kalırdı bugün adam solda yalnız. uzun zamandır ilk kez sol kanatta yalnız kalan oyuncumuz oldu. bekten destek gelmiyor belhanda'da pek destek olamadı. yeteneği var ama yalnızken kaldığı sürece işi zor.
    linnes: hücumda çok verimli ama defansta sağ stoperin hantal olmasının da etkisiyle zorlanıyor. fizik durumu iyi görünüyor.
    maicon : hantal. topla ilişkisi güzel. ama yavaş.
    ahmet: hamle yaparken kendini sakınmıyor. bence 2 senelik kiralarsak dönüşü güzel olabilir.

    maç sonu editi: gençler genel olarak a takım seviyesinde değiller. ama yunus çok başka. bu adam iş yapabilir ama altı yedi tane kanat oyuncusu olan takımımızda işi zor. oynamaz ve fiziğini geliştirmezse bu yeteneği kaybedebiliriz. celil'in biraz daha yolu var ama o da rotasyona zor girer. bizde kalıp türkiye kupasında 8-10 maç yapacaklarına ilk onbire girebilecekleri takımlara kiralanmalılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın