• 23
    bir arkadaşımız hsbc'yi olasılıklara dahil etmiş. adamlar ülkemizde küçülmeye gidiyor artık bırak banka şubelerini atm'lerini bile bulamıyorsun her yerde. qnb ile anlaşma yaptılar bu konuda. hsbc bu gidişle de ülkeden çekilir bana göre. şu an türkiye pazarında yer alan bankalardan bir tek qnb sponsor olabilirse olur diye düşünüyorum.

    sponsorluk için avrupa ya da amerikadan umudum ve beklentim yok. olsa olsa qnb gibi katarlı bir sponsorumuz olur.

    ama ben çinli xiaomi markası olsam bu sponsorluğu ciddi bir şekilde düşünürdüm. xiaomi tam olarak pazarımıza girmiş sayılmaz. daha çok ithalatçı usulü ile çalışıyor; ancak yakın zamanda bir yerde okumuştum xiaomi pazara giriyor diye. alanında dünyanın en büyük markalarından birisin ve 80 küsür milyon nüfuslu bir ülkenin pazarına gireceksin stadyumumuzun ismine sponsor olmaktan daha iyi bir reklam olur mu sorarım.

    xiaomi pazarımızı kendi alanında domine edebilecek bir pozisyonda. düşünsenize stadımızın adı xiaomi, galatasaray resmi elektronik ürünlerini de xiaomi yapar. oradan da kazanır. ülkemizdeki hakimiyetini de geçtim, sen galatasaray'ın stadyumuna isim sponsoru olduğunda ismin tüm dünyaya ulaşacak.

    xiaomi duy sesimi! bu tam bir win-win'dir.

    kulübümüzün iyi bir sponsorluk anlaşması imzalaması ve iyi bir yönetimle birlikte, imza tarihinden itibaren rahata ulaşacağımıza inanıyorum. tabi ülkece batmazsak.

    külübümüze, futbol takımımıza düşen bundan sonra ligde ve avrupada başarıyı düzenli hale getirmek. böylece sponsorlar için cazibemiz daha çok artar ve daha çok kazanırız. bu süreçte takımımız başarısız olursa mevcut isim hakkı sponsorumuzdan aldığımızı alabileceğimiz bir anlaşma yapabilirsek öpüp de başımıza koyalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın