• 332
    basketbol şubesi hakkında sonuna kadar eleştirilmesi gereken yönetimdir. kusura bakılmasın ancak futbolda yapılan doğru hamlelerin onda biri basketbolda yapılmıyor. üstüne bir de her gün yeni bir rezalet ortaya çıkıyor.

    yönetimlerin işi kulübe kaynak yaratmak, çeşitli projeler üretmektir. şu ana kadar bu konuda bir olumlu hareket göremedik. bu söylediğim sadece basketbol odaklı değil. kulübe kazandırılan bir proje ya da gelir yok.

    ffp konusunda gemiyi kazasız bir şekilde limana yanaştırdıkları için ne kadar teşekkür etsek az. ama sürekli para yok, sponsor yok demek de bir yere kadar. belki bu konuda çalışmalar var ve bizim haberimiz yok. ama mevcut durum pek iyi değil. sürekli taraftarı storelara çağırarak bu değirmen dönmez. kalıcı gelir kapıları yaratılmalı ve amatör şubeler desteklenmeli.

    mustafa cengiz’i seviyorum ve sayıyorum. ancak kendisi ve yönetimi anlattığım konularda eksik kalıyor. basketbol şubemizde takımlarımızın kampının başlamasına 2 hafta var ancak ne koç var ne de takım. bu durum sadece para yok denerek açıklanamaz. burada bir yönetim zafiyeti olduğu bence çok açık.

    bu yazdıklarım beni dursuncu yapmaz, böyle nitelendirilmek bana sövmekle eşdeğerdir. ama doğruya doğru, yanlışa yanlış dememiz gerekli. bu yönetim maalesef kaynak yaratmada çok başarısız kaldı. umarım ilerleyen günlerde güzel işler yaparak hepimizi memnun ederler.

    bir galatasaray spor kulübü taraftarı olarak kendilerinden beklentim, tüm branşları kucaklamaları ve gerekli maddi kaynakları yaratmak için daha çok çalışmalarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın