• 19465
    yabanci siniri cidden zorlayacak bizi. mesela fernando varken donk olmayabilirdi. ama dos bölgemiz rb bölgemiz gibi cok saglam. ama bu sefer de b2b oyuncumuz yok, st yedegimiz yok, stoper yedegimiz yok. oyuncularimiz bol ama hala cok eksigiz. yanlis kadro mühendisligi buna denir iste.

    feghouli ve belhanda yildiz oyuncular evet. gerektiginde takim oyunculari da olabiliyorlar ama aldiklari ücretler sahaya yansimiyor. buradan konusmasi zor ama hocaninda isi zor vallahi.

    carole'yi gönderecek bence hoca. teklif gelirse maicon ve gomis'i de. belhanda ve feghouli'yi de 10 küsür gibi rakamlara satabilsek derin bir kadro kurabiliriz de hayal gibi.

    nando - * - ismail çipe

    mariano - linnes

    maicon - a. calik

    s. aziz - ozan kabak

    nagatomo - carole

    fernando - donk

    selcuk - *

    feghouli - sinan - mugdat

    belhanda - *

    garry - henry - mugdat

    gomis - eren

    toplam 13 yabancimiz var. carole'nin satilacagini düsünsek 12 olur. en önemli bölge olan 8 numara da tek selcuk var. takimda olmamasi gereken selcuk. bu bölgeye hem as hem yedek lazim. selcuk elden cikarilsa, belhanda satilsa 2 tane orta saha alinabilir. (bir b2b, bir hem amc hem b2b oynayan bir oyuncu)
    gomis ve eren bir sekilde ligi bu senede götürür ama ucl'de sikinti yasariz.
    stoperlerimiz bir günü bir gününe tutmayan maicon ve serdar. caligi hic isin icine katmiyorum, ozani ise genc oldugu icin söylemiyorum.
    zor isimiz valla. allah yardimcimiz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın