• 19429
    yeni sezonda şampiyonlar ligi'nde oynayacak takımımız. henry onyekuru ve garry rodrigues bence şampiyonlar ligi'nde büyük takımlara karşı en etkili silahlarımız olacak. geçmiş yıllarda fatih hocam büyük veya küçük takım farketmeksizin her rakibe karşı takımımızı kendi oyunumuzu kabul ettirmeye çalışarak hücum oynattı. kazandığımız şampiyonlukta oynanan futbol ve yapılan transferlere bakarsak bu sene biraz farklı bir galatasaray izleyebiliriz. gomis'in gideceği konuşuluyor. eğer giderse ve yerine top tutan, duvar olabilen, alan açabilen tarzda bir forvet alınırsa tamamen emin olacağım tarzımızın değişeceğinden.

    hoca çok tecrübeli. bazı inatları vardı kendince ama son şampiyonlukta gördük ki bazı şeyleri aşmış. günümüzde başarılı olan liverpool modeli bir galatasaray planlıyor tahminimce. liverpool modeli dedim ama zaten o 2000'de bulmuştu bu modeli.

    savunma futbolu oynamayacağımızı tahmin etmek güç değil, hoca var başta. ama yerine göre topla çok oynayan değil de hücum pres mi derler, şok pres mi derler, gegenpress mi derler pek anlamam ama rakip sahada kaptığımız toplarla etkili olacak galatasaray düşünüyorum. hızlı oyuncularımız ve eğer giderse gomis yerine alacağımız komple bir forvet ile bu sistemi oynamak çok zor olmaz.

    bir taraftar olarak düşüncelerimi yazmak istedim. paranoyak olduk iyice. sezon hemen başlasın ve şu merak son bulsun. çok merak ediyorum sözlük nasıl oynayacağız neler yapacağız diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın