resim
Yusuf Yazıcı
Takım:Olympiakos
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 225
    yusuf yazıcı’nın kiralık alınabileceğini zannetmiyorum ama kim düşünmüşse iyi düşünmüş. benim önerim daha farklı; bir yıl kiralık alınıp şampiyonlar ligi vitrinine çıkarılacak. şu anda 10 m € civarında olan rakam 20 m € civarına yükselecek. hatta yarı finali görürsek 30 m €’yu bile aşabilir. bu durumda 10 m € üzeri satış rakamının %25’i bizim olur. yani örneğin otuza satılsa 25’i trabzonspor’a, 5 m €’su bize.

    bence mükemmel bir plan. trabzonspor’un şampiyonluk şansı sıfıra yakın. yusuf yazıcı’nın trabzonspor’da kalması artı hiçbir değer getirmeyecektir. bizde oynarsa hem trabzonspor, hem biz hem de yusuf yazıcı kazanacak. yani moda deyimiyle win-win-win.

    bizim için hem kardan %25 kazanç hem de bir yıl oynatma avantajı. trabzonspor için ise asgari 15 m € kar. şu andaki ekonomik sıkıntı için ilaç gibi gelir trabzonspor’a.

    ancak bunların olmayacağını şimdiden söyleyeyim. çünkü ülkemizde böyle vizyon sahibi yönetici yok gibi bir şey. yönetici kabul etse taraftar tepki gösterir. yani olmayacak iş, olmayacak dua gibi duruyor, amin demek doğru mu bilmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın